Vegan Pasen

Vegan Pasen

Ga jij met Pasen lekker eten met familie en vrienden? In dit blog geef ik je een aantal ideeën voor een heerlijk vegan Pasen.

Ga jij met Pasen lekker eten met familie of vrienden? Voor veganisten kan het lastig zijn om vegan Paasgerechten te vinden. Gelukkig zijn er talloze veganistische opties beschikbaar die zowel lekker als feestelijk zijn. In dit blog geef ik je een aantal ideeën voor een heerlijk vegan Pasen.

  1. Veganistische aspergesoep. Asperges zijn een seizoensgroente die perfect past bij een lentebrunch. Maak deze veganistische aspergesoep eens. Heerlijk als voorgerecht!
  2. Veganistische quiche. Een quiche is een heerlijk gerecht voor een Paasbrunch. Maak een veganistische versie en voeg lekkere groenten toe zoals spinazie en champignons. Serveer de quiche met geroosterde aardappelen bijvoorbeeld.
  3. Veganistische geroosterde aardappelen. Geroosterde aardappelen zijn een bijgerecht dat bij vrijwel elk Paasgerecht past. Check het hier.
  4. Veganistische worteltaart. Een traditionele worteltaart kan worden gemaakt met eieren en boter, maar er zijn veel veganistische versies beschikbaar die net zo lekker zijn. Check vooral deze vegan versie. Heerlijk als dessert!

Met deze veganistische Paasrecepten kun je genieten van een heerlijke en feestelijke maaltijd zonder dierlijke producten. Probeer deze gerechten uit en ontdek hoe lekker en gemakkelijk het is om veganistisch te eten tijdens de feestdagen!

Wil je (vaker) vegan eten en kan je daarbij wel wat inspiratie gebruiken? Download dan nu mijn vegan weekmenu gratis. Inclusief recepten voor een hele week én een boodschappenlijstje.

Dit zeiden anderen over de recepten:

"De quiche was heerlijk! Mooie manier om groente restjes weg te werken of groentes die je kinderen niet lekker vinden in te verstoppen. Ik maakte vaak een quiche toen ik nog vlees en zuivel at, maar toen ik veganistisch ben gaan eten vond ik nooit meer een lekker recept. Bedankt, dus!"

"Deze recepten helpen mijn moeder en mij echt om het jaar gezond te beginnen."

"Gister gemaakt en was erg lekker. Gaan we zeker vaker doen!"

"Ik ben er bewuster van geworden dat ik te moeilijk denk over plantaardig eten en dat je goed kunt variëren."

Download 'm hier.